تبلیغات
کیک و شیرینی شیکوپ - طرزتهیه كیك بادام
شنبه 4 شهریور 1396  09:07 ق.ظ
توسط: مهسا m



 

 

کیک بادام

 

 

مواد لازم:


تخم مرغ
4عدد
ماست
یك پیمانه
روغن
یك پیمانه
آرد
3پیمانه
شكریك پیمانه
بیكینگ پودر2 قاشق چایخوری

 

 

مواد روی كیك:


كره
4 قاشق سوپخوری
عسل
2 قاشق سوپخوری
شكر
4 قاشق سوپخوری
خلال بادام
یك پیمانه

 

 

طرز تهیه:

تخم‌مرغ، ماست، شكر و روغن را با هم مخلوط و آرد و بیكینگ پودر‌الك‌شده را به آن اضافه می‌كنیم. این مخلوط مایه كیك بادام است كه پس از لطیف و یكدست شدن آن را در قالب مورد نظر می‌ریزیم و در فر از قبل گرم شده با گرمای250 درجه فارنهایت به مدت نیم ساعت قرار می‌دهیم. تا كیك آماده شود، شكر را در ظرفی می‌ریزیم و حرارت می‌دهیم‌.

 

بعد از این‌كه كاملا ذوب شد، عسل و كره را به آن اضافه می‌كنیم و خلال‌های بادام را به آن می‌افزاییم. بعد از آماده شدن این مواد، كیك را از فر خارج می‌كنیم و مواد را روی آن می‌ریزیم و تا زمانی كه طلایی رنگ شود آن را دوباره درون فر قرار می‌دهیم. 


نظرات()   
   
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر