تبلیغات
کیک و شیرینی شیکوپ - طرز تهیه باسلق
شنبه 4 شهریور 1396  08:44 ق.ظ
توسط: مهسا m



 

 

طرز تهیه باسلق

 


مواد لازم :

 

 

 

 

پودر نارگیل
150 گرم
مغز گردو
100 گرم
روغن مایع 
یک قاشق چایخوری
آب سرد 
دو لیوان
گلابنصف لیوان
شکر200 گرم
نشاسته100 گرم

 



طرز تهیه :

 

 

در یک ظرف تفلون نشاسته را با آب سرد حل کرده و سپس روی حرارت ملایم گذاشته تا کاملا حل شود باید خیلی مراقب بود تا گلوله نشود .


وقتی مایع حل و نرم شد شکر و گلاب و روغن را اضافه کرده و مرتب هم زده تا مایع به قدری غلیظ شود که بصورت یک خمیر در وسط ظرف بماند .


سپس از روی حرارت برداشته و مغز گردو را با آن مخلوط کرده و می گذاریم تا خنک شود.


وقتی خنک شد آن را به مدت 1 ساعت در یخچال می گذاریم تا کاملا صفت شود بعداندکی دست خود را چرب کرده و مایع خمیر شکل خود کمی ورز می دهیم و بعد بصورت لوله های به قطر 3 سانت درآورده و در پودر نارگیل می غلطانیم وبامغز گردو تزئین میکنیم.


نظرات()   
   
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر